Molėtų rajone, Želvos ežero pakrantėje šiuolaikiška vila laukia naujų šeimininkų

485 000 

Molėtų rajone, Želvos ežero pakrantėje šiuolaikiška vila laukia naujų šeimininkų ar investuotojų pradėti savo verslą. Prižiūrėta sodyba turi 1,3ha plotą, aplinką puošia didingi ąžuolai, joje esantys statiniai suteiks jums komfortišką gyvenimą ežero pakrantėje. Šis ežeras, Labanoro regioninio parko puošmena, turinti tris salas. Žvejai tikrai neliks abejingi dėl jame esančių žuvų įvairovės, o norintiems ir kitų įspūdžių galės aplankyti netoli įsikūrusį Lietuvos etnokosmologijos muziejų, Molėtų astronomijos observatoriją ir net kelis piliakalnius, pasivaikščioti po Poviliškio mišką. Iš šios sodybos greitai pasieksite artimiausią miestą, Molėtus iki kurio tik 15km, o norintiems pabėgti iš Vilniaus 75km.
Sodyboje yra erdvus gyvenamasis namas 120kv., komfortiškai įrengtas svečių namas 93kv. su didele terasa, ūkinis pastatas 19kv., prie pat ežero kranto rąstinė pirtis 49kv., ir kiti statiniai. Teritorijoje įrengta apsaugos sistema, kurią prižiūri specialistai. Vanduo yra iš gręžinio, vietinis nuotekų šalinimas. Šioje sodyboje įrengta saulės elektrinė, kuri elektros gamina daugiau nei jos sunaudojama.
Pagrindinis namas renovuotas 2012m. pirmajame aukšte yra dvigubas židinys, atvira virtuvės ir svetainės erdvė, dušas tualetas, pastato antrame aukšte yra miegamieji ir drabužinė. Svečių name taip pat įrengta virtuvė, dušas, tualetas, antrajame aukšte miegamieji. Abiejuose pastatuose krosninis šildymas yra elektriniai radiatoriai, kurie energija aprūpinami iš sodyboje įrengtos saulės elektrinės. Rąstinė pirtis ant ežero kranto leis atsikvėpti nuo visų rūpesčių, iš kurios į ežerą pateksite nutiestu lieptu.
Kviečiame visus norinčius būti neabejingais ir atvykti iš arčiau pamatyti šios sodybos grožį! Lauksime Jūsų skambučių !

Kategorija: Objekto kodas: 1414

Aprašymas

Sodybos koordinatės:

Maps.lt 55.309429, 25.534984

Google maps 55.309602, 25.535264

Papildoma informacija

Rajonas

Ypatumai

Prie vandens